• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300’000 klanten sinds 2004

Over ons

Label alles waar je van houdt – dat is het motto van Dörthe en Chris, het Zwitsers-Duitse echtpaar dat met hun geweldige team zorgt voor jullie favoriete stickers. Ze zijn allebei begin 30 en sinds kort ook ouders, dus het is heel normaal dat hun vriendenkring uit andere gezinnen bestaat. Het jonge paar heeft al snel gemerkt dat kinderen als de beste dingen verliezen en vergeten, en wilden iets doen aan de verloren knuffels en omgewisselde voetbalschoenen. Het is dus absoluut te begrijpen dat de twee op slag verliefd werden op het idee en de producten van StickerKid. Unieke stickers van hoge kwaliteit en gewoon superhandig voor ouders en kinderen – een concept waar je geen nee tegen kan zeggen.

Dörthe

Dörthe komt oorspronkelijk uit Duitsland en is in 2007 naar Genf gekomen, waar ze verliefd werd – niet alleen op haar huidige man, maar ook op het land, de mensen en de bergen. Daarbij kwamen dan ook nog haar droomberoep en enige tijd later kwam haar grote ster ter wereld. Haar ietwat perfectionistische (Duitse) leefwijze, samen met veel passie voor handgemaakte dingen, helpen de werkende moeder, die gezin en beroep balanceert maar vooral geniet.

Wie helpt haar daarbij?

Een echtgenoot die de technische zaken voor zijn rekening neemt en een kantoor vol meiden die het fijn vinden als de hond en het kind ook eens mee naar kantoor komen. Een internationaal team dat met een liefde voor het beroep en passie voor het idee StickerKid staat en het belangrijk vindt om de producten voor moeder en kind steeds praktischer, mooier en unieker te maken. Zonder Mark en Michel zou StickerKid vandaag de dag echter niet zijn wat het nu is: De twee hebben het bedrijf een aantal jaren geleden opgericht en producten en technologie steeds verder ontwikkeld. Dankzij dit genie blijven onze StickerKid-Naametiketten 10 jaar lang goed, ook bij gebruik in de magnetron en vaatwasser. In de vele uren waarin steeds weer nieuwe materialen getest werden hebben de twee ook unieke strijk labels ontwikkeld, die zonder problemen 45 keer kunnen worden gewassen op 60 graden (en indien gewenst met het strijkijzer ook weer kunnen worden verwijderd). Best bewonderenswaardig, nietwaar?

Sinds 2004 300.000 tevreden ouders

StickerKid bestaat sinds 2004 en heeft inmiddels meer dan 200.000 tevreden ouders als klant. Meer dan 10 jaar al worden de producten continu verbeterd en het team heeft meerdere miljoenen etiketten geprint.

Onze grootste trots is echter dat jullie als ouders onze producten aan andere ouders en hun kinderen aanbevelen, omdat jullie zelf overtuigd zijn van de hoge kwaliteit en de lange houdbaarheid. Wij vinden het altijd weer leuk om van ouders en kinderen te horen hoe veel plezier ze aan de naametiketten beleven. Laat ons ook in de toekomst weten wat jullie leuk en misschien ook minder leuk vinden, zodat wij ons aanbod en onze diensten voor jullie kunnen verbeteren.

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantmeningen