Over ons

Label alles waar je van houdt – dat is het motto van Dörthe en Chris, het Zwitsers-Duitse echtpaar dat met hun fantastische team zorgt voor jullie favoriete stickers. Ze zijn beiden dertigers en sinds kort ook ouders, dus het is heel normaal dat hun vriendenkring uit andere gezinnen bestaat.

Het jonge paar merkte al snel dat kinderen voortdurend dingen verliezen en vergeten, en wilden iets doen aan al die verloren knuffels en omgewisselde voetbalschoenen. Logisch dan ook dat de twee op slag verliefd werden op het concept en de producten van Stickerkid. Unieke stickers van hoogstaande kwaliteit en gewoon superhandig voor ouders en kinderen – een concept waar je geen nee tegen kan zeggen.

Dörthe

Dörthe komt oorspronkelijk uit Duitsland. In 2007 verhuisde ze naar Genève, waar ze verliefd werd – niet alleen op haar huidige man, maar ook op het land, de mensen en de bergen. Niet veel later vond ze er haar droomberoep en werd haar zoontje geboren. Haar ietwat perfectionistische (Duitse) leefwijze en haar passie voor handgemaakte dingen, helpen deze mama om gezin en werk te combineren en tegelijkertijd te genieten.

Wie helpt haar daarbij?

Een echtgenoot die de technische zaken voor zijn rekening neemt en een kantoor vol meiden die het fijn vinden als de hond en de kids ook eens mee naar kantoor komen. Een internationaal team met een passie voor het Stickerkid concept dat het belangrijk vindt om de producten voor moeder en kind steeds praktischer, mooier en unieker te maken. Zonder Mark en Michel zou Stickerkid vandaag de dag echter niet zijn wat het nu is; zij richtten het bedrijf een aantal jaren geleden op en ontwikkelden de producten en technologie. Dankzij hen blijven de Stickerkid naamstickers 10 jaar lang goed, ook bij gebruik in de microgolf en vaatwasser. In de vele uren waarin steeds weer nieuwe materialen getest werden, ontwikkelden de twee eveneens unieke instrijklabels, die probleemloos 45 keer kunnen worden gewassen op 60 graden (en indien gewenst met het strijkijzer ook weer kunnen worden verwijderd). Best bewonderenswaardig, nietwaar?

Sinds 2004 650.000 tevreden ouders

Stickerkid bestaat sinds 2004 en heeft inmiddels meer dan 650.000 tevreden ouders als klant. Meer dan 10 jaar werken wij aan het continue verbeteren van onze producten en ons team printte reeds miljoenen stickers.

Onze grootste trots is echter dat jullie als ouders onze producten aan andere ouders en hun kinderen aanbevelen, omdat jullie overtuigd zijn van hun kwaliteit en houdbaarheid. Wij vinden het leuk om van ouders en kinderen te horen hoeveel plezier ze wel aan hun naamstickers beleven. Laat ons ook in de toekomst weten wat jullie leuk en misschien ook minder leuk vinden, zodat wij ons aanbod en onze diensten kunnen verbeteren.

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews