• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300.000 klanten sinds 2004

Lekkere en gezonde snack: Geflambeerde herfsttaartrolletjes

Het is zover: de herfst is weer in het land. Wie herfst zegt, zegt mist in de velden ’s ochtends vroeg, maar ook lekker nagenieten van de warme zonnestralen van de zomermaanden. Week- en supermarkten die vol liggen met het heerlijkste fruit. Nu enkel nog een lekkere geflambeerde taart en we kunnen er best vrede mee nemen dat de mooie zomer alweer voorbij is.
16-10-2019

Nieuwe ideetjes voor een huiveringwekkend leuk Halloweenfeest

Nog maar een paar dagen te gaan en onze straten worden weer overrompeld met vreemde wezens. Zin om een Halloweenfeestje te bouwen met de kids? Wij verzamelden enkele leuke ideetjes. Huiveringwekkend veel plezier gegarandeerd!

16-10-2019

Op het speelplein - smullen van een lekkere energiereep

Met deze warme temperaturen blijft iedereen al wel eens langer hangen op het speelplein. Om ervoor te zorgen dat je kids niet buiten adem geraken van al dat glijden en klimmen, delen wij graag een snel recept voor energierepen met je
05-08-2019

Superheldendag - Knutselen voor mama en papa

Natuurlijk houden wij, mama’s, ervan om in de watten gelegd te worden. En daar hebben wij helemaal geen speciale dag voor nodig. Maar eerlijk: welke mama (en papa!) is niet blij met wat aandacht: een vers geplukt boeketje of een leuk schilderwerkje van de kids...Maar wees dit jaar eens origineel en laat de bloemen en tekeningen voor wat ze zijn! Wie op zoek is naar leuke geschenkideeën voor Moederdag, moet dit artikel absoluut gelezen hebben.
10-05-2019

K-ei leuke DIY– creatieve Paasworkshop

Zijn je peuters dol op het verven van paaseieren? Doe dit jaar eens lekker creatief en kies eens voor andere kleuren dan de vijf die je gewoonlijk in de supermarket vindt. Personaliseer je eigen paaseieren!
12-04-2019

Lenteschoonmaak in je kast – ontdek ons magische 3-stappenplan om je garderobe op orde te stellen!

Sinds Marie Kondo kan ordenen en opruimen best een leuke gezinsactiviteit zijn. Zodra de eerste lentebloemen hun opwachting maken, vertonen we met z’n allen opeens de drang om onze kledingkast eens goed uit te mesten. Maar…hoe begin je eraan? Het gemakkelijkst is om met de kledingkast en laden van de kinderen te beginnen. Hier zijn de keuzes snel gemaakt: “past niet meer”, “heeft dit nooit gedragen” of “past nog”.
11-04-2019

Magische ideetjes voor een eenhoornfeestje!

Ook al zijn lama’s en flamingo’s cool, in 2019 is en blijft het eenhoorn thema de absolute topper voor een verjaardagsfeestje van een meisje. Wij verzamelden de beste ideeën voor een geslaagd kinderfeest, van de uitnodiging tot het geschenkzakje. Laat je betoveren!
20-03-2019

DIY-confettikanon – let’s party!

Of het nu carnaval is of je een themafeestje organiseert, kinderen zijn verzot op verkleedpartijtjes en lekker gek doen! Zin om samen met de kids een confettikanon te maken? Je hebt waarschijnlijk alles wat je nodig hebt gewoon thuis liggen. Sneller en makkelijker kan niet, beloofd.
28-02-2019

Kit voor in de kleuterschool – hoe niets te vergeten!

Komt de eerste dag in de kleuterschool dichter en dichter en word je to-do lijst langer en langer? Naar school gaan is een fantastische ervaring voor ouders en kinderen en dat is niet minder het geval voor de kleuterschool. Je kleintjes zullen staan te popelen en natuurlijk hopen we allemaal dat hun eerste dag in de kleuterschool een groot succes is. Met onze stickers voor in de kleuterschool vergeet je niets en kan je lekker ontspannen van dit avontuur genieten! Vergeet niet: label al je favoriete spullen!
26-02-2019

Wraps: een originele snack voor in de lunchdoos

Op school staan onze kinderen voortdurend onder druk, en dat is eveneens het geval in de crèche. Ze hebben hun lunchbreak dan ook meer dan nodig om energie bij te tanken… met gezonde, lekkere tussendoortjes die snel klaar zijn! Niet altijd even eenvoudig wanneer je hun lunchdoos moet vullen wanneer je nog met een been in bed ligt… Met dit heerlijke recept op basis van overschotjes van de avond ervoor helpen we je graag een handje zodat je niet zonder ideeën komt te zitten.
19-02-2019
© Developed by CommerceLab

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantbeoordelingen