• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 500.000 klanten sinds 2004

In de kerstbakkerij - Geheime Kerstman tips & tricks

In talrijke keukens is het al volop alle hens aan dek. Geen enkele periode van het jaar is het immers drukker dan tijdens de kerstdagen. Logisch, want wat zou Kerst zijn zonder al dat lekkers? De meeste kids wachten al vol ongeduld om de handen uit de mouwen te steken in de keuken. Koken met de kinderen is leuk, zeker als je alles goed voorbereid.
21-11-2019

Grappige geschenkverpakkingen voor tijdens de kerstdagen

Ben je ook op zoek naar een leuke verpakking waarmee je kleuters het kerstcadeautje van hun grootouders, juffrouw of meester en vriendjes kunnen inpakken? Het maakt eigenlijk niet uit of hun cadeautje nu een pakje met zelfgemaakte cookies, een handgemaakte voucher goed voor “het klaarzetten van de ontbijttafel op zondag” of een zelfgeschilderde tekening is, als het cadeautje in een leuke verpakking zit, is elk geschenkje een verrassing op zich!
18-11-2019

DIY Handletteren – Zelf je kerstkaarten maken

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent … tijd om aan het knutselen, bakken en het schrijven van kerstkaartjes te slaan. Dit jaar stelden we een special DYI-handletteren gids samen die je gratis kan downloaden. Op die manier creëer je snel je eigen, gepersonaliseerde kerstkaarten.
12-11-2019

Daar is de herfst! Tijd om lekker samen kastanjeuiltjes te maken!

Wat een zomer was het! Mis je het buitenzwembad en de lekkere ijsjes nu al? Geen nood, er staat je een prachtig herfstseizoen te wachten. Tijdens de herfstmaanden is de natuur op zijn mooist. Een goed idee dus om erop uit te trekken met je kleuters. Vergeet je rugzak niet! Vul hem met de mooiste kastanjes en tover ze om in deze schattige uiltjes. Wij tonen je hoe!
22-10-2019

Lekkere en gezonde snack: Geflambeerde herfsttaartrolletjes

Het is zover: de herfst is weer in het land. Wie herfst zegt, zegt mist in de velden ’s ochtends vroeg, maar ook lekker nagenieten van de warme zonnestralen van de zomermaanden. Week- en supermarkten die vol liggen met het heerlijkste fruit. Nu enkel nog een lekkere geflambeerde taart en we kunnen er best vrede mee nemen dat de mooie zomer alweer voorbij is.
16-10-2019

Nieuwe ideetjes voor een huiveringwekkend leuk Halloweenfeest

Nog maar een paar dagen te gaan en onze straten worden weer overrompeld met vreemde wezens. Zin om een Halloweenfeestje te bouwen met de kids? Wij verzamelden enkele leuke ideetjes. Huiveringwekkend veel plezier gegarandeerd!

16-10-2019

Op het speelplein - smullen van een lekkere energiereep

Met deze warme temperaturen blijft iedereen al wel eens langer hangen op het speelplein. Om ervoor te zorgen dat je kids niet buiten adem geraken van al dat glijden en klimmen, delen wij graag een snel recept voor energierepen met je
05-08-2019

Superheldendag - Knutselen voor mama en papa

Natuurlijk houden wij, mama’s, ervan om in de watten gelegd te worden. En daar hebben wij helemaal geen speciale dag voor nodig. Maar eerlijk: welke mama (en papa!) is niet blij met wat aandacht: een vers geplukt boeketje of een leuk schilderwerkje van de kids...Maar wees dit jaar eens origineel en laat de bloemen en tekeningen voor wat ze zijn! Wie op zoek is naar leuke geschenkideeën voor Moederdag, moet dit artikel absoluut gelezen hebben.
10-05-2019

K-ei leuke DIY– creatieve Paasworkshop

Zijn je peuters dol op het verven van paaseieren? Doe dit jaar eens lekker creatief en kies eens voor andere kleuren dan de vijf die je gewoonlijk in de supermarket vindt. Personaliseer je eigen paaseieren!
12-04-2019

Lenteschoonmaak in je kast – ontdek ons magische 3-stappenplan om je garderobe op orde te stellen!

Sinds Marie Kondo kan ordenen en opruimen best een leuke gezinsactiviteit zijn. Zodra de eerste lentebloemen hun opwachting maken, vertonen we met z’n allen opeens de drang om onze kledingkast eens goed uit te mesten. Maar…hoe begin je eraan? Het gemakkelijkst is om met de kledingkast en laden van de kinderen te beginnen. Hier zijn de keuzes snel gemaakt: “past niet meer”, “heeft dit nooit gedragen” of “past nog”.
11-04-2019
© Developed by CommerceLab

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantbeoordelingen