• Klaar voor verzending binnen 24u
  • Gratis levering
  • 650.000 klanten sinds 2004
  • Milieuvriendelijke inkt

10 leuke dingen om thuis te doen met de kinderen

Door de huidige situatie zijn we vaker thuis dan gewoonlijk. Laten we lekker creatief zijn en het beste maken van de tijd die we binnen zitten!
24-03-2020

Nieuwjaarsvoornemens

Een nieuw jaar, dat betekent… goede voornemens. Dit jaar ga ik het thuis allemaal wat anders aanpakken – met name wat betreft de slaapkamers van de kinderen.
11-02-2020

Een leuke activiteit voor tijdens grijze winterdagen: schattige Eskimo’s uit papieren cupcakevormpjes maken!

Wanneer na de Kerstperiode alle lichtjes en decoratie weer veilig opgeborgen zitten, kunnen het grijze weer en de koude je best treurig doen stemmen. Tijd om de boel wat op te vrolijken dus met onze schattige Eskimo’s!
16-01-2020

Individuele knalsnoepjes voor een geslaagde Oudejaarsavond met de kids

Heb jij je feestneus al op? Nog maar een paar dagen te gaan en 2019 is alweer verleden tijd. Hoog tijd dus om na te beginnen denken over Oudejaarsavond. Soms kan Oudejaarsavond met kinderen best voor wat stress zorgen. De kinderen zijn overenthousiast en moe… en wachten uiteraard vol ongeduld op middernacht! Om het wachten wat te verlichten, zijn deze grappige snoepjes een echte aanrader!
23-12-2019

Schattige rendierkoekjes

Iedereen kent hem wel, Rudolf, het rendier met de rode neus. Maar ken je ook zijn vriendjes? Met wat eenvoudig deeg en andere ingrediënten maak je in een mum van tijd suikerzoete rendierkoekjes. Leuk is dat de kids je een handje kunnen helpen want het is supereenvoudig. Beloofd!
09-12-2019

In de kerstbakkerij - Geheime Kerstman tips & tricks

In talrijke keukens is het al volop alle hens aan dek. Geen enkele periode van het jaar is het immers drukker dan tijdens de kerstdagen. Logisch, want wat zou Kerst zijn zonder al dat lekkers? De meeste kids wachten al vol ongeduld om de handen uit de mouwen te steken in de keuken. Koken met de kinderen is leuk, zeker als je alles goed voorbereid.
21-11-2019

Grappige geschenkverpakkingen voor tijdens de kerstdagen

Ben je ook op zoek naar een leuke verpakking waarmee je kleuters het kerstcadeautje van hun grootouders, juffrouw of meester en vriendjes kunnen inpakken? Het maakt eigenlijk niet uit of hun cadeautje nu een pakje met zelfgemaakte cookies, een handgemaakte voucher goed voor “het klaarzetten van de ontbijttafel op zondag” of een zelfgeschilderde tekening is, als het cadeautje in een leuke verpakking zit, is elk geschenkje een verrassing op zich!
18-11-2019

DIY Handletteren – Zelf je kerstkaarten maken

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent … tijd om aan het knutselen, bakken en het schrijven van kerstkaartjes te slaan. Dit jaar stelden we een special DYI-handletteren gids samen die je gratis kan downloaden. Op die manier creëer je snel je eigen, gepersonaliseerde kerstkaarten.
12-11-2019

Daar is de herfst! Tijd om lekker samen kastanjeuiltjes te maken!

Wat een zomer was het! Mis je het buitenzwembad en de lekkere ijsjes nu al? Geen nood, er staat je een prachtig herfstseizoen te wachten. Tijdens de herfstmaanden is de natuur op zijn mooist. Een goed idee dus om erop uit te trekken met je kleuters. Vergeet je rugzak niet! Vul hem met de mooiste kastanjes en tover ze om in deze schattige uiltjes. Wij tonen je hoe!
22-10-2019

Lekkere en gezonde snack: Geflambeerde herfsttaartrolletjes

Het is zover: de herfst is weer in het land. Wie herfst zegt, zegt mist in de velden ’s ochtends vroeg, maar ook lekker nagenieten van de warme zonnestralen van de zomermaanden. Week- en supermarkten die vol liggen met het heerlijkste fruit. Nu enkel nog een lekkere geflambeerde taart en we kunnen er best vrede mee nemen dat de mooie zomer alweer voorbij is.
16-10-2019
© Developed by CommerceLab

Veilige betaling

Veilige betaling

Gratis levering

Gratis levering

Klaar voor verzending binnen 24u

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Al onze producten worden met liefde geprint in Zwitserland.

Klantenreviews