• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300.000 klanten sinds 2004

Magische ideetjes voor een eenhoornfeestje!

Ook al zijn lama’s en flamingo’s cool, in 2019 is en blijft het eenhoorn thema de absolute topper voor een verjaardagsfeestje van een meisje. Wij verzamelden de beste ideeën voor een geslaagd kinderfeest, van de uitnodiging tot het geschenkzakje. Laat je betoveren!
20-03-2019

DIY-confettikanon – let’s party!

Of het nu carnaval is of je een themafeestje organiseert, kinderen zijn verzot op verkleedpartijtjes en lekker gek doen! Zin om samen met de kids een confettikanon te maken? Je hebt waarschijnlijk alles wat je nodig hebt gewoon thuis liggen. Sneller en makkelijker kan niet, beloofd.
28-02-2019

Kit voor in de kleuterschool – hoe niets te vergeten!

Komt de eerste dag in de kleuterschool dichter en dichter en word je to-do lijst langer en langer? Naar school gaan is een fantastische ervaring voor ouders en kinderen en dat is niet minder het geval voor de kleuterschool. Je kleintjes zullen staan te popelen en natuurlijk hopen we allemaal dat hun eerste dag in de kleuterschool een groot succes is. Met onze stickers voor in de kleuterschool vergeet je niets en kan je lekker ontspannen van dit avontuur genieten! Vergeet niet: label al je favoriete spullen!
26-02-2019

Wraps: een originele snack voor in de lunchdoos

Op school staan onze kinderen voortdurend onder druk, en dat is eveneens het geval in de crèche. Ze hebben hun lunchbreak dan ook meer dan nodig om energie bij te tanken… met gezonde, lekkere tussendoortjes die snel klaar zijn! Niet altijd even eenvoudig wanneer je hun lunchdoos moet vullen wanneer je nog met een been in bed ligt… Met dit heerlijke recept op basis van overschotjes van de avond ervoor helpen we je graag een handje zodat je niet zonder ideeën komt te zitten.
19-02-2019

Kunst met bubbels tegen de winterblues

Storm, sneeuw, met modder besmeurde laarzen die staan te druipen in de kast. Was het maar al lente! In afwachting van de zon, komen wij met een oplossing voor je winterblues: kleur, kleur en nog eens kleur! Zet alles klaar voor een leuke, kleurrijke namiddag met de kids.
22-01-2019
© Developed by CommerceLab

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantbeoordelingen