Kit voor in de kleuterschool – hoe niets te vergeten!

Kit voor in de kleuterschool – hoe niets te vergeten!

Komt de eerste dag in de kleuterschool dichter en dichter en word je to-do lijst langer en langer? Naar school gaan is een fantastische ervaring voor ouders en kinderen en dat is niet minder het geval voor de kleuterschool. Je kleintjes zullen staan te popelen en natuurlijk hopen we allemaal dat hun eerste dag in de kleuterschool een groot succes is.

Met onze stickers voor in de kleuterschool vergeet je niets en kan je lekker ontspannen van dit avontuur genieten! Vergeet niet: label al je favoriete spullen!

Kleding

Zorg ervoor dat je kinderen helemaal klaar zijn voor de speelplaats, ongeacht het weer. Regent het? Dan zijn een regenjas en -broek en waterbestendige, rubberen laarzen met StickerKid schoenlabels een must! Aangezien de peuterschool vaak ’s ochtends vroeg begint of in de late namiddag eindigt, kies je best voor opvallende kleuren en/of reflectoren zodat je kinderen overal gezien worden.

Tijdens de wintermaanden zijn – naast een skioutfit – een sjaal, een muts en 2 paar handschoenen (niemand heeft graag koude handen) zeker geen overbodige luxe in de rugzak van je kind.

Een extra paar kleren (zeker wanneer de andere nat zijn) en schoenen met antislip zolen zijn het hele jaar lang onmisbaar. We raden je aan om alles op voorhand te labelen zodat het snel gaat. Bij noodgevallen help je de kleuterjuf of -meester hier heel wat mee.


Lunch

In sommige peuterscholen krijgen je kinderen snacks en een lunch. In andere centra brengen kinderen hun eigen, goedgevulde lunchdoos en een flesje water mee. Je zal al snel te weten komen hoe jouw peuterschool werkt!


Zorg en hygiëne

Voor de allerkleinsten heb je pampers en natte doekjes nodig. Voor oudere sloebertjes leg je best meteen hun favoriete tandenborstel en tandpasta klaar. Je kan deze spulletjes snel en eenvoudig labelen met onze kleine stickers! Voeg enkel nog een handdoek en een washandje toe en je kleintje is helemaal klaar voor de grote dag.


Knuffels

Je kan eventueel een aantal fopspenen klaarleggen. In sommige crèches mogen je kids hun favoriete knuffel of dekentje meebrengen. Vraag dit op voorhand na zodat de teleurstelling tijdens de eerste dag niet te groot is.

Download hier onze gratis lijst met kit voor de peuterschool. Deel ze met andere mama’s zodat hun eerste dag in de kleuterschool net zo ontspannen verloopt als die van jou!

Recent Posts

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews