Magische ideetjes voor een eenhoornfeestje!

Magische ideetjes voor een eenhoornfeestje!

Ook al zijn lama’s en flamingo’s cool, in 2019 is en blijft het eenhoorn thema de absolute topper voor een verjaardagsfeestje van een meisje. Wij verzamelden de beste ideeën voor een geslaagd kinderfeest, van de uitnodiging tot het geschenkzakje. Laat je betoveren!


Originele uitnodigingen met strijkkralen!


Dit kunnen je kinderen (bijna) helemaal alleen doen. Maak een eenhoorn met strijkkralen en plak je strijksel op een witte kaart met dubbelzijdige plakband. Stempel er het woord “uitnodiging” op en klaar is kees!

Betoverende spelletjes – verras je kleine gasten!


Wanneer je gasten voldoende energie opgedaan hebben, is het tijd voor wat spelletjes. Een aantal klassieke spelletjes geef je al snel een “eenhoorn” toets. Bij het ballondansen kan je een gouden hoorn, een paar bloemen, oren en slaperige ogen op de ballon plakken. En het populaire “ezeltje prik” is ook snel in een nieuw kleedje gestoken. Doe een van de kids een blinddoek om waarbij ze probeert om de hoorn op de juiste plaats te steken op aanwijzen van de andere gastjes.


Iedereen kent wel iets af van ringen gooien. Een leuk idee dus om er een eenhoornspelletje van te maken. Leuke tip: wanneer je de ringen maakt uit glowsticks, dan gloeien deze tijdens het spelen.


Wanneer je gastjes moe zijn van al dat spelen, is het tijd voor het knutselen. De allerkleinsten kan je eenhoorntekeningen laten maken of glitter stickers laten plakken. Als de kids al wat ouder zijn, kan je hen deze bruisballen laten maken. Succes gegarandeerd!

Het geschenkzakje – een zoete herinnering aan deze mooie dag!


Onder het motto “save the best for last” kan je een speciaal geschenkzakje voorzien voor wanneer de ouders hun kinderen komen ophalen. Spulletjes die gewoonlijk in deze geschenkzakjes worden gestopt zijn snoepjes, potloden, springballen, enz. Wil je extra origineel zijn? Wat dacht je van deze eetbare eenhoorncookies met fondant, die je samen met het feestbeest maakt?


Benodigdheden voor de eenhoorncookies:

• Chocolade taartbasis

• Witte fondant

• Confituur of chocoladeroom

• Zwarte voedselstift

• Suikerparels en bloemen

• Eetbare gouden glitter

• SuikerlijmVoor het zakje:

• Cellofaanzakjes

• Gekleurde papiersnippers

• Naamstickers uit onze online shop

• Dubbelzijdige plakband


Snijd de ronde vormen uit de taartbasis met een glas. Rol vervolgens de fondantrondjes met hetzelfde glas. Bedek de randen van de eenhoornkoekjes door de fondantrondjes wat dunner te rollen en doe ze op de ronde koekjes. Indien gewenst kan je er wat confituur of chocoladecrème op doen.


Maak de oren en de hoorn met de rest van de fondant. Zorg ervoor dat ze mooi op hun plaats blijven zitten en steek ze op een tandenstoker. Plak tot slot de suikerdecoratie vast met eetbare lijm en schilder de ogen met een voedselstift. Laat een paar uur drogen. Doe ze daarna in de doorzichtige zakjes die je afsluit met een gekleurd stukje papier en dubbelzijdige plakband. Werk je bedankje af met een mooie eenhoornsticker!


Recent Posts

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews