Organiseer je kantoor of- studieruimte: ook grote kinderen doen mee!

Organiseer je kantoor of- studieruimte: ook grote kinderen doen mee!

Je spullen kwijtraken of vergeten, per ongeluk dingen verwisselen met die van anderen,... je hoeft er heus niet altijd een klein kind voor te zijn! Daarom bieden we bij Stickerkid ook labels en stickers aan om volwassenen en tieners te helpen alles te ordenen. Een goed idee voor het organiseren van je spullen op kantoor of in je studeerkamer: een pack gepersonaliseerde zelfklevende labels!

Orden je werkruimte en markeer al je kantoorbenodigdheden

Dankzij onze speciale zelfklevende stickers voor op kantoor markeer je snel en eenvoudig als je persoonlijke spullen en kantoorbenodigdheden. Met hun speciale afmetingen kleven ze gemakkelijk op  kabels, telefoonopladers, pennen en potloden, nietjesmachines, tassen, broodtrommels, computermuizen, externe harde schijven, koptelefoons, lippenbalsems, dossierkasten enz. Onze stickers voor op kantoor zijn niet alleen een hit bij kinderen, ook volwassenen en tieners vinden ze nuttig en cool omdat je ze 100% kan personaliseren! 

Laten we eerlijk zijn: een kantoor kan er al snel heel rommelig bij gaan liggen. Of je nu een sloddervos bent  en snel moet vinden wat van jou is, of kraaknet bent en graag al je kantoorbenodigdheden markeert zodat ze niet 'geleend' worden door je collega's, ontwerp je eigen gepersonaliseerde zelfklevende stickers en wees je eigen kantoor-organisator!

Is dat mijn pen? Is dat mijn waterfles of de jouwe? Ik weet zeker dat mijn collega mijn koffietas heeft meegenomen! Ik kan mijn nietjesmachine niet vinden! Wat is er met mijn potloden gebeurd? Weet je zeker dat dit de juiste dossierkast is? Met onze stickers voor kantoorbenodigdheden behoort al die rommel en chaos tot het verleden! Ons kantoorpack bevat de allerbeste zelfklevende personaliseerbare stickers voor het ordenen van je kantoorruimte.

 

Het perfecte pack voor het organiseren van je kantoor- en studieruimte

Het speciale pack kantoor van Stickerkid bevat 176 zelfklevende en personaliseerbare labels voor voorwerpen waarmee je je kantoorruimte of je studeerkamer op de best mogelijke manier kunt organiseren:

 • 72 mini stickers
 • 60 kleine stickers 
 • 44 middelgrote stickers

Met deze stickers voor het organiseren van je kantoorruimte kan je je werk- en persoonlijke spullen markeren met je naam en/of andere essentiële informatie zodat je ze niet kwijtraakt, vergeet, je collega's ze even 'lenen' en niet terugbrengen, of om snel te identificeren wat van jou is.

 

Probeer het pack kantoor uit

 

De stickers voor het ordenen van je kantoor zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemakkelijk en veilig te plakken op de dingen die je dagelijks op kantoor gebruikt.  De kleine stickers zijn ideaal voor al je kantoor- en studiebenodigdheden (pennen, potloden, penpunten, vulpennen of telefoonopladers). De grote stickers lenen zich dan weer uitstekend voor tassen, waterflessen, laptops, nietjesmachines en zelfs externe harde schijven.

We hebben het tot nog toe steeds over volwassenen gehad, maar de personaliseerbare stickers uit dit kantoorpack zullen ook bij tieners in de smaak vallen. Of het nu gaat om benodigdheden voor in de klas - voor op de middelbare school of op de universiteit - of voor hun kantoorbenodigdheden thuis, jonge volwassenen zullen gek zijn op deze kantoorstickers die er een pak volwassener uitzien dan onze kleurrijke en schattige personaliseerbare stickers voor kleinere kinderen. Het markeren van je spullen is een geweldig idee om je bureau te ordenen! Tieners kunnen hun nietjesmachine, favoriete vulpen, mappen, schriften, laptops of externe harde schijf markeren voor hun bureau thuis of voor op school. Het enige wat ze hoeven te doen is een kleur en een lettertype kiezen en klaar is kees!

Welke voorwerpen kan je allemaal markeren met een opgeruimde kantoor- of studieruimte als resultaat?  

De mini naamstickers uit het kantoorpack zijn geschikt voor zelfs de kleinste, fijnste kantoorbenodigdheden, denk maar aan: 

 • Potloden
 • Pennen
 • Balpennen
 • Vulpennen
 • Viltstiften
 • Meetlatten
 • Kabels van telefoonladers
 • Hoesjes voor koptelefoons

Bovendien zijn deze labels voor het organiseren van je kantoor uitermate robuust en blijven ze stevig  op hun plaats zitten. Ze helpen je te voorkomen dat je kantoorbenodigdheden door je collega's worden 'geleend' en helpen je om je spullen terug te vinden wanneer ze zoek zijn of zoekraken.

De kleine en middelgrote personaliseerbare stickers voor op kantoor kunnen worden aangebracht op grotere voorwerpen zoals:

 • Nietmachines
 • Telefoonladers
 • Rekenmachines
 • Externe harde schijven
 • Koffie- of theetassen
 • Waterflestsen
 • Lunchdozen
 • Mappen en documenten
 • Laptops

Net zoals de ministickers werden deze kleine en middelgrote stickers voor voorwerpen ontworpen om de ontberingen van het dagelijkse leven te doorstaan en helpen ze je elk persoonlijk voorwerp individueel te markeren. Resultaat: snel en gemakkelijk een perfect georganiseerde kantoorruimte.

Duurzame en personaliseerbare stickers voor het organiseren van kantoorbenodigdheden

Onze zelfklevende kantoorlabels zijn, net zoals alle andere stickers van Stickerkid, duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn eveneens vaatwasser-, microgolf- en vriezerbestendig - dus als je ze op je (koffie)tassen of waterflessen op het werk wil plakken, kan je gerust je gang gaan. Zelfs onze kleinste zelfklevende stickers zijn extreem duurzaam en blijven lang op hun plaats zitten nadat je ze geplakt hebt op al je balpennen, vulpennen, laptops, computermuizen of opladers die je dagelijks gebruikt.

Bovendien zijn onze stickers voor kantoorbenodigdheden zon- en waterbestendig. Zodra je je bestelling bij ons plaatst, worden ze binnen 24 uur geproduceerd met hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke inkt. Kwaliteit, respect voor het milieu en je gezondheid en welzijn zijn uiterst belangrijk voor ons!

Net zoals onze stickers voor kinderen, kan je je labels voor het organiseren van je kantoor- of studieruimte personaliseren met een tekst, kleur, lettertype en illustratie naar keuze. Je kan het eenvoudig en discreet houden door een standaard kleur en lettertype te kiezen. Wil je je onderscheiden van de massa? Dan bieden wij eveneens een breed scala aan kleuren, lettertypen en illustraties aan op onze website. Jij kiest!

Recent Posts

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews