Wraps: een originele snack voor in de lunchdoos

Wraps: een originele snack voor in de lunchdoos

Op school staan onze kinderen voortdurend onder druk, en dat is eveneens het geval in de crèche. Ze hebben hun lunchbreak dan ook meer dan nodig om energie bij te tanken… met gezonde, lekkere tussendoortjes die snel klaar zijn! Niet altijd even eenvoudig wanneer je hun lunchdoos moet vullen wanneer je nog met een been in bed ligt…


Met dit heerlijke recept op basis van overschotjes van de avond ervoor helpen we je graag een handje zodat je niet zonder ideeën komt te zitten.

Of het nu vissticks of worstjes zijn, doe eens origineel en stop ze voor deze ene keer niet tussen twee boterhammen maar in een wrap! Voeg een paar blaadjes salade toe en het resultaat is een lekkere snack waar je kapoentjes dol op zullen zijn. Je zal zien hoe hun lunchdozen weer leeg huiswaarts keren … ☺Benodigdheden voor onze mini-wraps:

• Vissticks (bij voorkeur overschotjes van de avond voordien)

• salade

Ketchup, mayonaise (of yoghurtsaus of iets anders waar je kinderen dol op zijn en dat de wraps smeuïg maakt)

• Wraps

• Lange stengels bieslook (optioneel)


Snijd de wraps in twee en doe wat ketchup en mayonaise in het midden. Dek af met wat salade en een visstick. Rol de wraps op en knoop ze samen met een lange stengel bieslook. Klaar!


Wist je trouwens dat, wanneer je je creatie een naam geeft, de kans toeneemt dat je kids ook werkelijk oog hebben voor de inhoud van hun lunchdoos? Wat dacht je van een piratenontbijt of een lunchdoos met een zeebeer?


Wat is de favoriete lunch van jouw kind? Wij horen het graag in de commentaarsectie hieronder.Recent Posts

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews