Algemene voorwaarden

Bestelling :

Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en de volgende dag verstuurd. Stickerkid is echter niet verantwoordelijk voor vertraagde leveringen of geldende douanekosten.

Er kunnen kleine kleurverschillen of een verschil in lettergrootte optreden tussen de stickers in de folder of op de website en de geleverde producten. Dit zijn geen geldende redenen voor retourneren. Uiteraard vinden wij het zeer belangrijk dat je tevreden bent met onze producten. Daarom vragen wij je contact met ons op te nemen als het product niet aan je verwachtingen voldoet, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Na succesvolle betaling ontvang je via e-mail een kopie van de factuur met de details van je bestelling.

Terugbetaling, fout:

Indien er sprake is van fouten of vergissingen van onze kant, proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. Claims moeten wel binnen 10 dagen bij ons binnen zijn.

Dit geldt niet voor ontwerp- of schrijffouten (bijv. verkeerde kleurkeuze, verkeerd telefoonnummer of vergeten letters), die niet binnen 30 minuten na ontvangst van de bestelbevestiging per e-mail zijn gemeld. Als je fouten opmerkt, moet dit binnen 30 minuten na je bestelling per e-mail (support@stickerkid.com) of via onze online tool worden gemeld, zodat wij je veranderingen gratis kunnen verwerken. Claims of aanpassingen die na deze 30 minuten binnenkomen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen, anders kan de verzending binnen 24 uur niet gegarandeerd worden. Aarzel niet om toch contact met ons op te nemen, wij zoeken graag samen naar een oplossing.

In het geval van defecten die niet door ons zijn veroorzaakt, kunnen wij de goederen niet meer terugnemen of omruilen, maar we zoeken graag samen naar een oplossing.

Cadeaubonnen en korting codes:

Cadeaubonnen of kortingscodes kunnen niet achteraf worden verrekend. Als een cadeaubon of kortingscode niet werkt kan je een e-mail sturen naar support@stickerkid.com. Ons team doet er alles aan om binnen 24 uur een oplossing te vinden. Het achteraf verrekenen of terugboeken van creditnota's is niet mogelijk. Cadeaubonnen of kortingscodes die ten tijde van de bestelling niet meer geldig waren kunnen ook niet meer worden verrekend of geactiveerd.

Verzending van versleutelde data:

Stickerkid beschermt de financiële gegevens van haar klanten door middel van SSL (Secure Socket Layer). Uitsluitend de creditcard bedrijven beschikken over de gegevens die op de creditcard staan. Stickerkid heeft hierover geen enkele kennis.

Aanpassingen:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden op elk moment en zonder vooraankondiging te wijzigen.

Eigendomsvoorbehoud:

B&B Labels Sàrl blijft eigenaar van de geleverde goederen tot de nodige facturen volledig zijn betaald.

Prijs:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om de prijs van haar producten te allen tijde en zonder vooraankondiging te wijzigen.

Bestelproces:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om alle bestellingen die niet voldoen aan de algemene voorwaarden of ethische waarden van Stickerkid, te weigeren.

Voorbehoud:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om bestellingen van klanten, die financiële risico's opleveren of waarvan de bank geen goedkeuring geeft, te weigeren.

Beperking van aansprakelijkheid:

Stickerkid is niet verantwoordelijk voor dataverlies of fouten in de gegevensverwerking. Bovendien is de verplichting voor eventuele schade door grote fouten beperkt.

Rechtspraak:

De Zwitserse wetgeving en de overeenkomstige Zwitserse jurisprudentie zijn van toepassing. De plaats van uitvoering voor beide partijen is het kanton Geneve.

Wedstrijden::

Wedstrijden die via Social Media zoals Facebook of Instagram worden gecommuniceerd staan los van Facebook. Deelname vanaf 18 jaar.

Door aan een wedstrijd ( waarbij het e-mailadres wordt geregistreerd) deel te nemen, gaat de deelnemer ermee akkoord dat zijn persoonlijke gegevens in het kader van de wedstrijd beschikbaar worden gesteld aan Stickerkid.

In het geval van een partnerwedstrijd met een ander bedrijf heeft Stickerkid het recht om de gegevens van de winnaar aan de partner door te spelen om de prijs te kunnen opsturen.

Door zich te registreren voor een wedstrijd abonneert de deelnemer zich automatisch op de Stickerkid-nieuwsbrief. Dit kan op elk moment weer ongedaan worden gemaakt.

Stickerkid gaat zorgvuldig om met de gegevens en speelt deze niet door aan onbevoegden.

Stickerkid behoudt zich het recht voor om de wedstrijd te wijzigen, aan te passen of te beëindigen wanneer mogelijks sprake is van misbruik.

Indien de winnaar zich niet tijdig meldt, behoudt Stickerkid zich het recht voor om een nieuwe winnaar bekend te maken.

Andere wijzigingen onder voorbehoud.

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews