• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300’000 klanten sinds 2004

Algemene voorwaarden

Bestelling :

Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en de volgende dag verstuurd met de Zwitserse post. Stickerkid is echter niet verantwoordelijk voor vertraagde leveringen of geldende douanekosten.

Het kan zijn dat er kleine kleurverschillen of verschil in lettergrootte voorkomen tussen de etiketten in de folder of op de website en de geleverde producten, dit zijn geen geldende redenen voor retour. Uiteraard vinden wij het zeer belangrijk dat u tevreden bent met onze producten. Daarom vragen wij u met ons contact op te nemen als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Wij versturen alle bestellingen met de Zwitserse post priority. De levertijd naar Duitsland is 2-3 werkdagen. Na succesvolle betaling ontvangt u per E-Mail een kopie van de factuur met de details van uw bestelling.

Terugbetaling, fout:

In het geval van fouten of vergissingen van onze kant zorgen wij er zo snel mogelijk voor om dit te verhelpen. Claims moeten wel binnen 10 dagen bij ons binnen zijn.

Dit geldt niet voor design- of schrijffouten (bijv. Verkeerde kleurkeuze, verkeerd telefoonnummer of vergeten letters), die niet binnen 30 minuten na ontvangst van de bestelbevestiging per E-Mail zijn gemeld. Als u fouten opmerkt moet dit binnen 30 minuten na uw bestelling per E-Mail (support@stickerkid.com) of via onze online tool worden gemeld, zodat wij uw veranderingen gratis kunnen behandelen. Claims of aanpassingen die na deze 30 minuten binnenkomen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen, anders kan de verzending binnen 24 uur niet gegarandeerd worden. Aarzel niet om toch contact met ons op te nemen, wij willen met u samen graag naar een passend oplossing zoeken.

In het geval van defecten die niet door ons zijn veroorzaakt kunnen wij de goederen niet meer terugnemen of omruilen, maar we zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Cadeaubonnen en korting codes:

Cadeaubonnen of korting codes kunnen niet achteraf worden verrekend. Als een cadeaubon of kortingscode niet werkt kunt u een mail sturen naar support@stickerkid.com. Ons team doet er alles aan om binnen 24 uur een oplossing te vinden. Het achteraf verrekenen of terugboeken van creditnota's is niet mogelijk. Cadeaubonnen of kortingscodes die ten tijde van de bestelling reeds niet meer geldig waren kunnen ook niet meer worden verrekend of geactiveerd.

Verzending van versleutelde data:

Stickerkid beschermt de financiële data van klanten door middel van SSL (Secure Socket Layer). Slechts de creditcardbedrijven hebben de gegevens die op de creditcard staan. Stickerkid heeft hierover geen enkele kennis.

Aanpassingen:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden op elk moment en zonder vooraankondiging te wijzigen.

Eigendomsvoorbehoud:

HSB & Partners SA blijft eigenaar van de geleverde goederen tot de nodige facturen volledig zijn betaald.

Prijs:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om de prijs van haar producten te allen tijde en zonder vooraankondiging te wijzigen.

Bestelproces:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om alle bestellingen die niet voldoen aan de algemene voorwaarden of ethische waardes van Stickerkid, te weigeren.

Voorbehoud:

Stickerkid behoudt zich het recht voor om bestellingen van klanten, die financiële risico's opleveren of waarvan de bank geen goedkeuring geeft, te weigeren.

Beperking van aansprakelijkheid:

Stickerkid is niet verantwoordelijk voor dataverlies of fouten in de gegevensverwerking. Bovendien is de verplichting voor eventuele schade door grote fouten beperkt.

Rechtspraak:

De Zwitserse wetgeving en de overeenkomstige Zwitserse jurisprudentie zijn van toepassing. De plaats van uitvoering voor beide partijen is het kanton Geneve.

Winacties :

Winacties die via Social Media zoals Facebook of Instagram worden gecommuniceerd staan niet in verbinding met Facebook. Deelname vanaf 18 jaar.

Door aan een winactie, waarbij het e-mailadres wordt geregistreerd, deel te nemen, gaat de deelnemer akkoord dat zijn persoonlijke gegevens voor de genoemde winactie beschikbaar worden gesteld aan StickerKid.

In het geval van een partner winactie met een ander bedrijf heeft StickerKid het recht om de gegevens van de winnaar aan de partner te geven, om de verzending van de winst mogelijk te maken.

Door zich te registreren voor een winactie abonneert de deelnemer zich automatisch op de StickerKid nieuwsbrief. Dit kan op elk moment weer ongedaan worden gemaakt.

StickerKid gaat zorgvuldig om met de gegevens en geeft deze nooit verder aan onbevoegden.

StickerKid behoudt zich het recht voor om de winactie te wijzigen, aan te passen of beëindigen bij verdacht op misbruik.

Als de winnaar zich bin binnen een gepaste tijd meldt, behoudt StickerKid zich het recht voor om een nieuwe winnaar bekend te maken.

Andere wijzigingen onder voorbehoud.

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantmeningen