• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300’000 klanten sinds 2004

Kwaliteit en productie

Kwaliteit

Voor onze StickerKid etiketten gebruiken wij uitsluitend het beste materiaal zodat we een lange houdbaarheid van onze producten kunnen garanderen.

Niet alleen het hoogwaardige materiaal zoals de print ondergrond, kleur en machines zijn voor ons belangrijk, maar ook het productieproces. Al onze producten worden in Zwitserland geproduceerd. Als ze eenmaal opgeplakt zijn blijven ze jarenlang goed, ze zijn tevens geschikt voor de vaatwasser en blootstelling aan zon, zand en strand. Wij kunnen u daarom zonder problemen 10 jaar garantie aanbieden. Net zo houdbaar zijn onze strijk labels, die snel en makkelijk op textiel kunnen worden aangebracht (volg hierbij wel onze gebruikstips). Onze etiketten zijn geschikt voor de wasmachine, ze kunnen gegarandeerd 45 keer gewassen worden op 60 °C. Een bijzonder aspect is dat onze strijk labels heel snel en gemakkelijk weer kunnen worden verwijderd met het strijkijzer als een kledingstuk bijvoorbeeld aan iemand anders moet worden gegeven. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt, zodat uw naametiketten binnen enkele dagen op de deurmat liggen.

 

Een groot verschil

In tegenstelling tot veel andere naamstickers krijgen alle StickerKid etiketten een flinterdunne beschermlaag. De beschermlaag is heel erg dun zodat de flexibiliteit van de naametiketten niet komt te vervallen. U kunt de dunne naamstickers dus op elk gewenst object en verschillende vormen plaatsen, de sticker past zich aan.

Het hoogwaardige materiaal en het complexe productieproces garanderen de lange houdbaarheid van de stickers. Als ze eenmaal zijn geplaatst gaan de stickers jaren mee zonder beschadigd te raken. Ze zijn bestand tegen kou en hitte, hebben kleurechtheid en zijn krasbestendig.

De naametiketten zijn ook waterproof (bijvoorbeeld als uw kind graag gaat zwemmen) en kunnen in de vaatwasser en magnetron (dus u kunt zonder zorgen broodtrommels, glazen en nog veel meer markeren).

Voor onze strijk labels garanderen wij bij correct gebruik een houdbaarheid van 45 wasbeurten tot 60° (en natuurlijk kunnen ze ook in de droger). Indien gewenst kunnen de strijk labels met het strijkijzer ook weer worden verwijderd.

Productie

Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen worden alle door ons aangeboden producten in Zwitserland geproduceerd.

Wij zorgen zelf voor het hele productieproces en hebben onze producten sinds dag 1 steeds weer verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Daardoor zijn wij flexibel en proactief. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantmeningen