Kwaliteit en productie

Kwaliteit

Voor onze Stickerkid-labels gebruiken wij uitsluitend het beste materiaal zodat we een lange houdbaarheid van onze producten kunnen garanderen.

Niet alleen het hoogwaardige materiaal zoals de printondergrond, kleur en machines zijn voor ons belangrijk, maar ook het productieproces. Al onze producten worden in Zwitserland geproduceerd. Als ze eenmaal opgeplakt zijn, blijven ze jarenlang goed. Ze zijn eveneens geschikt voor de vaatwasser en blootstelling aan zon, zand en strand. Wij kunnen je daarom zonder problemen 10 jaar garantie aanbieden. Net zo houdbaar zijn onze instrijklabels, die snel en makkelijk op textiel kunnen worden aangebracht (volg hierbij wel onze gebruikstips). Onze labels zijn geschikt voor de wasmachine, ze kunnen gegarandeerd 45 keer gewassen worden op 60 °C. Bijzonder is dat onze instrijklabels heel snel en gemakkelijk weer kunnen worden verwijderd met het strijkijzer, bijvoorbeeld als een kledingstuk aan iemand anders wordt doorgegeven. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt, zodat uw naamstickers binnen enkele dagen op de deurmat liggen.

swiss-made

We hebben het 'Swiss Made' certificaat gekregen van de Swiss Label vereniging! We zijn supertrots dat we eindelijk deze erkenning krijgen. De vereniging Swiss Label heeft tot doel Zwitserse producten en diensten te promoten, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voor bedrijven en consumenten.

Een groot verschil

In tegenstelling tot veel andere naamstickers krijgen alle Stickerkid-stickers een flinterdunne beschermlaag. Deze beschermlaag is dermate dun dat de flexibiliteit van de naamstickers behouden blijft. U kunt de dunne naamstickers dus op elk gewenst object en verschillende vormen plakken, de sticker past zich aan.

Het hoogwaardige materiaal en het complexe productieproces garanderen de lange houdbaarheid van de stickers. Eenmaal geplaatst, gaan de stickers jaren mee zonder beschadigd te raken. Ze zijn bestand tegen kou en hitte, hebben kleurechtheid en zijn krasbestendig.

De naamstickers zijn eveneens waterproof (bijvoorbeeld als je kind graag gaat zwemmen) en kunnen in de vaatwasser en microgolfoven (je kan dus zonder zorgen broodtrommels, glazen en nog veel meer etiketteren). .

Voor onze instrijklabels garanderen wij bij correct gebruik een houdbaarheid van 45 wasbeurten tot 60° (en natuurlijk kunnen ze ook in de droger). Indien gewenst kunnen de instrijklabels ook weer worden verwijderd met het strijkijzer.

Productie

Om een optimale kwaliteit te garanderen worden al onze producten in Zwitserland geproduceerd. Wij staan zelf in voor het hele productieproces en hebben onze producten sinds dag 1 steeds weer verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Daardoor zijn wij flexibel en proactief. Wij doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews