• Verzending binnen 24u
  • 500.000 klanten sinds 2004
  • Milieuvriendelijke inkt

Kwaliteit en productie

Kwaliteit

Voor onze StickerKid-labels gebruiken wij uitsluitend het beste materiaal zodat we een lange houdbaarheid van onze producten kunnen garanderen.

Niet alleen het hoogwaardige materiaal zoals de printondergrond, kleur en machines zijn voor ons belangrijk, maar ook het productieproces. Al onze producten worden in Zwitserland geproduceerd. Als ze eenmaal opgeplakt zijn, blijven ze jarenlang goed. Ze zijn eveneens geschikt voor de vaatwasser en blootstelling aan zon, zand en strand. Wij kunnen je daarom zonder problemen 10 jaar garantie aanbieden. Net zo houdbaar zijn onze instrijklabels, die snel en makkelijk op textiel kunnen worden aangebracht (volg hierbij wel onze gebruikstips). Onze labels zijn geschikt voor de wasmachine, ze kunnen gegarandeerd 45 keer gewassen worden op 60 °C. Bijzonder is dat onze instrijklabels heel snel en gemakkelijk weer kunnen worden verwijderd met het strijkijzer, bijvoorbeeld als een kledingstuk aan iemand anders wordt doorgegeven. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt, zodat uw naamstickers binnen enkele dagen op de deurmat liggen.

 

Een groot verschil

In tegenstelling tot veel andere naamstickers krijgen alle StickerKid-stickers een flinterdunne beschermlaag. Deze beschermlaag is dermate dun dat de flexibiliteit van de naamstickers behouden blijft. U kunt de dunne naamstickers dus op elk gewenst object en verschillende vormen plakken, de sticker past zich aan.

Het hoogwaardige materiaal en het complexe productieproces garanderen de lange houdbaarheid van de stickers. Eenmaal geplaatst, gaan de stickers jaren mee zonder beschadigd te raken. Ze zijn bestand tegen kou en hitte, hebben kleurechtheid en zijn krasbestendig.

De naamstickers zijn eveneens waterproof (bijvoorbeeld als je kind graag gaat zwemmen) en kunnen in de vaatwasser en microgolfoven (je kan dus zonder zorgen broodtrommels, glazen en nog veel meer etiketteren). .

Voor onze instrijklabels garanderen wij bij correct gebruik een houdbaarheid van 45 wasbeurten tot 60° (en natuurlijk kunnen ze ook in de droger). Indien gewenst kunnen de instrijklabels ook weer worden verwijderd met het strijkijzer.

Productie

Om een optimale kwaliteit te garanderen worden al onze producten in Zwitserland geproduceerd. Wij staan zelf in voor het hele productieproces en hebben onze producten sinds dag 1 steeds weer verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Daardoor zijn wij flexibel en proactief. Wij doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Respect voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van uw gezin, is voor ons belangrijker dan wat dan ook.

Daarom hebben we ervoor gekozen om bij de productie van uw stickers altijd inkt te gebruiken met een lage chemische uitstoot. Deze inkt is GREENGUARD gecertificeerd.

Bovendien is de beschermende PVC-folie, die we gebruiken om de zelfklevende etiketten voor artikelen en kleding te bedekken, een ongevaarlijke stof, evenals een ongevaarlijk mengsel, in overeenstemming met de Duitse regelgeving.

"Gefahrstoffverordnung", de Europese verordening (EG) nr. 1272/2008 (CLP-verordening) en het wereldwijd geharmoniseerd systeem voor de indeling en etikettering van chemische stoffen (GHS).

Dit product geeft geen gevaarlijke stoffen vrij en bevat geen stoffen die zijn opgenomen in Verordening (EG) nr. 1005/2009, die de ozonlaag afbreken.

Veilige betaling

Veilige betaling

Snelle levering

Snelle levering

Verzending binnen 24u

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Al onze producten worden met liefde geprint in Zwitserland.

Klantenreviews