• Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 300’000 klanten sinds 2004

Levering en betaling - België

Verzendkosten en levering

Uw stickers en etiketten worden 95% binnen 24 uur geproduceerd en de volgende dag via de Zwitserse post verstuur. De verzendkosten bedragen slechts 1,50 Euro, ongeacht de bestelwaarde. De levertijd naar België bedraagt 2-3 werkdagen, zodat uw bestelling binnen ongeveer 1 week na bestelling bij u aankomt. Als uw bestelling na 10 werkdagen nog niet is bezorgd, stuur ons dan een e-mail: support@stickerkid.com

Als het door u opgegeven adres correct is produceren en versturen wij uw bestelling gratis opnieuw. Als het door u opgegeven adres incorrect is of fouten bevat waardoor de levering niet kan worden bezorgd, heeft u twee opties. U kunt wachten tot de bestelling naar ons teruggestuurd wordt (dit kan enkele weken duren) of wij produceren en versturen uw bestelling opnieuw tegen een gereduceerd tarief (50% van de normale prijs).

Betaalvoorwaarden en veiligheid

De veiligheid van transacties is voor ons erg belangrijk en we doen er alles aan om uw aankoop en de betaling daarvan zo makkelijk en veilig mogelijk te verwerken. Het maakt niet uit of u persoonlijke stickers of strijk labels bij ons bestelt, alle transacties op Stickerkid zijn 100% veilig. Om de veiligheid van uw betaling te kunnen garanderen bieden wij u verschillende betaalmethoden aan.

  • Paypal of creditcard (VISA en MasterCard). Paypal en onze creditcard partners gebruiken voor elektronische betalingen de automatische versleuteling van vertrouwelijke informatie via Secure Sockets Layer (SSL) met een sleutellengte van 128 Bit. Bovendien staat tijdens het doorgeven van bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum en veiligheidscode) een https-URL (de letter ""s"" betekent veilig) op de plaats van het HTTP-adres. Wij accepteren alle gangbare creditcards: Visa, MasterCard of een PayPal-account. Als u een Paypal-account heeft, kunt u daarmee uw betaling voldoen.

Veilige betaling

Express levering

We verzenden binnen 24 uur

100% Zwitserse kwaliteit

Al onze producten worden door ons in Zwitserland geprint

Klantmeningen