Levering en betaling - België

VERZENDKOSTEN EN LEVERING

Stickerkid produceert en verscheept haar producten vanuit Zwitserland. Levering is gratis bij aankopen vanaf 30 euro. Onder dit bedrag bedragen de leveringskosten 3,5 euro.

De levering wordt verzekerd door onze partner SWISS POST. Wanneer uw bestelling ons atelier verlaat, ontvangt u een e-mail van ons.

95% van de bestellingen worden binnen 24 uur geproduceerd. Vervolgens duurt het 3 tot 5 werkdagen voordat uw pakketje geleverd wordt. Uw bestelling valt rechtstreeks in uw brievenbus.

Voor een succesvolle levering: zorg ervoor dat al uw adresgegevens zijn ingevuld en correct zijn op het moment van betaling.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

* Tengevolge de regelgeving in uw land, kunnen invoerrechten worden toegepast op de levering. Stickerkid is niet verantwoordelijk voor deze extra kosten. Win de nodige informatie in over mogelijke kosten in uw regio.
Bedankt
BETAALMIDDELEN

Kredietkaarten

Stickerkid.be doet er alles aan om u de meest veilige manier van betalen aan te bieden, zodat u in alle vertrouwen uw aankopen kunt doen.

Veiligheid van transacties

De veiligheid van transacties is erg belangrijk voor ons. Of u nu gepersonaliseerde stickers of instrijklabels bij ons bestelt, alle transacties op Stickerkid.be zijn 100% veilig. Om de veiligheid van uw betaling te kunnen garanderen, kunt u betalen via Paypal of met uw VISA of MasterCard kredietkaart. Paypal en onze creditcard partners gebruiken voor elektronische betalingen de automatische versleuteling van vertrouwelijke informatie via Secure Sockets Layer (SSL) met een sleutellengte van 128 Bit. Bovendien staat tijdens het doorgeven van bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum en veiligheidscode) een https-URL (de letter ""s"" betekent veilig) op de plaats van het HTTP-adres. Wij aanvaarden de gangbare creditcards Visa en MasterCard. Indien u een Paypal-account hebt, kunt ook langs deze weg betalen.

Veilige betaling

SNELLE LEVERING

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Klantenreviews