Levering en betaling - België

VERZENDKOSTEN EN LEVERING

Stickerkid produceert en verscheept haar producten vanuit Zwitserland. De levering is gratis* en wordt verzekerd door onze partner UPS. Wanneer uw bestelling ons atelier verlaat, ontvangt u een e-mail van UPS met uw trackingnummer, zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.

95% van de bestellingen worden binnen 24 uur geproduceerd. Vervolgens duurt het 1 tot 2 werkdagen (zaterdag inbegrepen) voordat uw pakketje geleverd wordt. Uw bestelling valt rechtstreeks in uw brievenbus.

Voor een succesvolle levering: zorg ervoor dat al uw adresgegevens zijn ingevuld en correct zijn op het moment van betaling.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

* Tengevolge de binnenlandse regelgeving in uw land, kunnen invoerrechten worden toegepast op de levering. Stickerkid is niet verantwoordelijk voor deze extra kosten. Controleer uw lokale import regelgeving en binnenlandse wetten voor meer informatie over de invoerrechten en kosten.
Betaalvoorwaarden en veiligheid

De veiligheid van transacties is erg belangrijk voor ons en we doen er alles aan om je aankoop en betaling zo makkelijk en veilig mogelijk te verwerken. Het maakt niet uit of je gepersonaliseerde stickers of instrijklabels bij ons bestelt, alle transacties op Stickerkid zijn 100% veilig. Om de veiligheid van je betaling te kunnen garanderen bieden wij je verschillende betaalmethoden aan..

  • Overschrijving – te betalen binnen 30 dagen. Onze klanten hebben de mogelijkheid om na ontvangst van de bestelling het bedrag per bankoverschrijving te betalen. U vindt de rekeninggegevens aan het einde van het bestelproces, zodra u de betaalmethode kiest. U heeft dan 30 dagen de tijd om het bedrag over te maken.
  • Paypal of creditcard (VISA en MasterCard). Paypal en onze creditcard partners gebruiken voor elektronische betalingen de automatische versleuteling van vertrouwelijke informatie via Secure Sockets Layer (SSL) met een sleutellengte van 128 Bit. Bovendien staat tijdens het doorgeven van bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum en veiligheidscode) een https-URL (de letter ""s"" betekent veilig) op de plaats van het HTTP-adres. Wij aanvaarden alle gangbare creditcards: Visa, MasterCard of een PayPal-account. Als je een Paypal-account hebt, kan je ook langs deze weg betalen.

Veilige betaling

Gratis levering

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Al onze producten worden met liefde geprint in Zwitserland.

Klantenreviews