• Klaar voor verzending binnen 24u
  • Gratis levering
  • 650.000 klanten sinds 2004
  • Milieuvriendelijke inkt

Levering en betaling - België

Verzendkosten en levering

Zo’n 95% van onze stickers en labels worden binnen 24 uur geproduceerd en de volgende dag via de Zwitserse post verstuurd. De verzendkosten bedragen slechts 1,50 euro, ongeacht de bestelwaarde. De levertijd naar België bedraagt 2-3 werkdagen, zodat je bestelling binnen ongeveer 1 week na bestelling bij je aankomt. Is je bestelling na 10 werkdagen nog niet bezorgd? Stuur dan een e-mail naar: support@stickerkid.com

Als het door jou opgegeven adres correct is, produceren en versturen wij je bestelling gratis opnieuw. Als het door jou opgegeven adres foutief is of fouten bevat waardoor de levering niet kan worden bezorgd, zijn er twee opties. Je kan wachten tot de bestelling naar ons teruggestuurd wordt (dit kan enkele weken duren) of wij produceren en versturen je bestelling opnieuw tegen een verminderd tarief (50% van de normale prijs).

Betaalvoorwaarden en veiligheid

De veiligheid van transacties is erg belangrijk voor ons en we doen er alles aan om je aankoop en betaling zo makkelijk en veilig mogelijk te verwerken. Het maakt niet uit of je gepersonaliseerde stickers of instrijklabels bij ons bestelt, alle transacties op Stickerkid zijn 100% veilig. Om de veiligheid van je betaling te kunnen garanderen bieden wij je verschillende betaalmethoden aan..

  • Paypal of creditcard (VISA en MasterCard). Paypal en onze creditcard partners gebruiken voor elektronische betalingen de automatische versleuteling van vertrouwelijke informatie via Secure Sockets Layer (SSL) met een sleutellengte van 128 Bit. Bovendien staat tijdens het doorgeven van bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum en veiligheidscode) een https-URL (de letter ""s"" betekent veilig) op de plaats van het HTTP-adres. Wij aanvaarden alle gangbare creditcards: Visa, MasterCard of een PayPal-account. Als je een Paypal-account hebt, kan je ook langs deze weg betalen.

Veilige betaling

Veilige betaling

Gratis levering

Gratis levering

Klaar voor verzending binnen 24u

GEPRODUCEERD IN ZWITSERLAND

Al onze producten worden met liefde geprint in Zwitserland.

Klantenreviews